Koptekst 2

reviews

Slaapkamer Hoogland

 5 jaar na het overlijden van onze zoon waren we eraan toe om zijn slaapkamer te veranderen. Hulp aan Jolanda gevraagd om er een warm, sfeervol soort van huiskamertje van te maken, waar wij hem in alle rust liefdevol kunnen gedenken. Ze ging snel aan de slag en kwam met een mooi ontwerp met warme kleuren.

Ook de persoonlijke spulletjes van onze zoon hebben in de kamer weer een plekje gekregen. Een prachtige unieke fotowand maakt dat als wij er zitten, we onze zoon nog dichtbij voelen. Jolanda heeft ons heel goed aangevoeld en de juiste sfeer weten te creeeren. Erg dankbaar voor.

fam.van Geet

Huis in Amsterdam

Jolanda heeft een op maat gemaakt plan gemaakt voor onze woon en eetkamer. De meubels uit mijn vorige woning heeft ze in het plan mee genomen. Onze wensen en stijl passen perfect aan bij het plan. De communicatie met Jolanda verloop soepel en prettig. Mijn vriend en ik zijn super blij met het resultaat van ons prachthuis! Nogmaals bedankt Jolanda!

Huis in Steenbergen

We hadden het huis van onze dromen gekocht, maar het was totaal niet onze smaak. Wij wisten ons geen raad met hoe wij van dit huis een nieuw thuis moesten maken.

Wij hebben daarom de hulp van Jolanda ingeschakeld. Jolanda kwam in ons oude huis op bezoek, om hier alvast wat sfeer te proeven.

Wij wisten meteen dat we op Jolanda konden vertrouwen want het klikte meteen en zij luisterde echt naar wat wij wilden.

Jolanda is snel aan de slag gegaan en kwam met een fantastisch plan. Precies onze smaak. Nadat we alles gedaan hadden zoals zij had geadviseerd hebben we haar gevraagd om tijdens onze vakantie (toen wij niet thuis waren) ons huis af te stylen. Zodat wanneer we naar huis gingen, we ook echt thuis kwamen.

Zij heeft onze verwachtingen en wensen overtroffen. Er was niets te veel en niets te weinig. Precies zoals wij hoopte. Naast dat Jolanda goed is in wat zij doet, is zij ook een prettige vrouw en is zij altijd bereid om altijd te helpen. Jolanda is een echte aanrader.

Donna en Tom .

 Woonkamer

in Amersfoort

Het begon met dat we een nieuwe vloer en bank hadden besteld. Toen wilde we ook wel graag wat anders met onze muren en iets met een lichtplan, maar

wat precies....en dat was het moment waarop wij Jolanda Vriens belden met de vraag of zij ons hiermee wilde helpen. Wij kregen van Jolanda een mooie map waarin een moodboard zat, maar ook een zeer uitgebreid en uitgewerkt plan met adviezen waar we terecht konden voor een boekenkast, dressoir (inmiddels hadden we besloten toch ook nog twee meubelstukken te vervangen), lampen, planten en kleed.

Voor onze muren had Jolanda een betonlook wand in gedachten en een muur met een bakstenen behang. Ik moet eerlijk bekennen dat dit behoorlijk uit mijn comfortzone was, maar gaandeweg begon ik mij toch steeds meer hierin te kunnen vinden. Evengoed hebben mijn man en ik samen nog heel wat meubelzaken bezocht en in mijn enthousiasme zag ik steeds meer dingen, waar ik dan even een fotootje van maakte en naar Jolanda appte. Iedere keer kreeg ik weer een eerlijk advies varierend van TOP ofte druk, niet de goede kleur etc. Jolanda was onze rots in de branding waar we op terug konden vallen, want op een gegeven moment zag ik echt de bomen door het bos niet meer. Verder kan Jolanda heel goed vanaf een plaatje de kleur inschatten en ziet ze heel goed wat wel/ niet bij elkaar past.

Onze woonkamer is nu een hele warme en gezellige ruimte geworden met industriele look waar wij heel erg blij

mee zijn . Jolanda bedankt voor je enthousiasme, geduld en advies!

Patricia en Gerard Versluis

Woonkamer Harderwijk

Jolanda Vriens heeft in ons nieuwe huis onze woonkamer ingericht d.m.v. een uitgebreid plan die precies paste bij onze wensen. Van te voren hebben we gepraat over onze favo kleuren en welke meubels wij voor ogen hadden. Ze heeft mijn huiskamer veranderd van een saaie witte ruimte naar een ruimte van sfeer en rust. ze had een totaal andere visie voor ogen qua indeling van de ruimte waar wij nog niet eens aan hadden gedacht met extra toevoegingen en leuke optionele ideeen .We zijn heel blij met het eind resultaat! Nanouk en Dennis.

Woonkamer Nieuwkoop

Wat fijn om Jolanda als interieurstylist bij ons in huis te hebben mogen ontvangen. Jolanda gaf eerlijk aan dat ze het wel spannend vond, want wij liepen vast bij onze huidige interieurstylist en we vroegen Jolanda om het over te nemen en ons verder te helpen.

We hebben Jolanda het vertrouwen gegeven en ze heeft het dik verstevigd met haar plan van aanpak. Heel fijn dat ze bij je in huis komt om de sfeer te proeven. Daarna had ze in een paar dagen al een mooi plan gemaakt. Wat extra fijn is. is dat ze met je in contact blijft om te kijken of alles goed loopt en of het lukt met het plan. Ze werkt echt voor jou en niet voor haar zelf ( nou ja een beetje, want iedereen mag betaald worden voor de diensten die ze leveren, maar jullie snappen vast wat ik bedoel;) 

Marcel en Leonie

Woonkamer en serre s'Gravezande

Jolanda heeft ons ontzettend geholpen een plan te maken om woon-, eet - en werkruimte te realiseren beneden en het allemaal bij elkaar te laten passen in combinatie met de spullen die we al hadden (en graag wilden houden). we doen alles tussen het werk doordus het ligt soms ook even stil, maar dat is voor Jolanda geen probleem. Als we weer vastlopen trekken we aan de bel en staat ze klaar om mee te denken en oplossingen te zoeken. Heel blij mee!  Marieke Steenbergen

Woonkamer Hoogland

We waren al lang van plan om onze woonkamer en keuken te veranderen. De keuken kwamen we zelf nog wel uit met behulp van onze dochter en een goede interieurbouwer, maar de woonkamer was ons grootste probleem!

Maar daar kwam Jolanda in beeld! Wat fijn dat zij ons kon helpen met een op maat gemaakt advies na overleg met ons! Daar waren we zo blij mee, het complete plaatje wat zij gemaakt had voor onze kamer zag er echt super uit. Leuke ideeën, oplossingen, kleuren, echt compleet.

Ook was het fijn dat zij mee ging "shoppen", ik kan nl moeilijk kiezen en zij heeft echt een goede kijk op kleuren en producten. 

Al met al waren wij dus erg blij met de hulp van Jolanda en genietenwij nu al een paar maanden van ons prachige "nieuwe"huis!

Veronique Benno