Koptekst 2

reviews

Huis in Steenbergen

We hadden het huis van onze dromen gekocht, maar het was totaal niet onze smaak. Wij wisten ons geen raad met hoe wij van dit huis een nieuw thuis moesten maken.

Wij hebben daarom de hulp van Jolanda ingeschakeld. Jolanda kwam in ons oude huis op bezoek, om hier alvast wat sfeer te proeven.

Wij wisten meteen dat we op Jolanda konden vertrouwen want het klikte meteen en zij luisterde echt naar wat wij wilden.

Jolanda is snel aan de slag gegaan en kwam met een fantastisch plan. Precies onze smaak. Nadat we alles gedaan hadden zoals zij had geadviseerd hebben we haar gevraagd om tijdens onze vakantie (toen wij niet thuis waren) ons huis af te stylen. Zodat wanneer we naar huis gingen, we ook echt thuis kwamen.

Zij heeft onze verwachtingen en wensen overtroffen. Er was niets te veel en niets te weinig. Precies zoals wij hoopte. Naast dat Jolanda goed is in wat zij doet, is zij ook een prettige vrouw en is zij altijd bereid om altijd te helpen. Jolanda is een echte aanrader.

Donna en Tom .

 Woonkamer

in Amersfoort

Het begon met dat we een nieuwe vloer en bank hadden besteld. Toen wilde we ook wel graag wat anders met onze muren en iets met een lichtplan, maar

wat precies....en dat was het moment waarop wij Jolanda Vriens belden met de vraag of zij ons hiermee wilde helpen. Wij kregen van Jolanda een mooie map waarin een moodboard zat, maar ook een zeer uitgebreid en uitgewerkt plan met adviezen waar we terecht konden voor een boekenkast, dressoir (inmiddels hadden we besloten toch ook nog twee meubelstukken te vervangen), lampen, planten en kleed.

Voor onze muren had Jolanda een betonlook wand in gedachten en een muur met een bakstenen behang. Ik moet eerlijk bekennen dat dit behoorlijk uit mijn comfortzone was, maar gaandeweg begon ik mij toch steeds meer hierin te kunnen vinden. Evengoed hebben mijn man en ik samen nog heel wat meubelzaken bezocht en in mijn enthousiasme zag ik steeds meer dingen, waar ik dan even een fotootje van maakte en naar Jolanda appte. Iedere keer kreeg ik weer een eerlijk advies varierend van TOP ofte druk, niet de goede kleur etc. Jolanda was onze rots in de branding waar we op terug konden vallen, want op een gegeven moment zag ik echt de bomen door het bos niet meer. Verder kan Jolanda heel goed vanaf een plaatje de kleur inschatten en ziet ze heel goed wat wel/ niet bij elkaar past.

Onze woonkamer is nu een hele warme en gezellige ruimte geworden met industriele look waar wij heel erg blij

mee zijn . Jolanda bedankt voor je enthousiasme, geduld en advies!

Patricia en Gerard Versluis

Woonkamer en serre s'Gravezande

Jolanda heeft ons ontzettend geholpen een plan te maken om woon-, eet - en werkruimte te realiseren beneden en het allemaal bij elkaar te laten passen in combinatie met de spullen die we al hadden (en graag wilden houden). we doen alles tussen het werk doordus het ligt soms ook even stil, maar dat is voor Jolanda geen probleem. Als we weer vastlopen trekken we aan de bel en staat ze klaar om mee te denken en oplossingen te zoeken. Heel blij mee!  Marieke Steenbergen

Woonkamer Harderwijk

Jolanda Vriens heeft in ons nieuwe huis onze woonkamer ingericht d.m.v. een uitgebreid plan die precies paste bij onze wensen. Van te voren hebben we gepraat over onze favo kleuren en welke meubels wij voor ogen hadden. Ze heeft mijn huiskamer veranderd van een saaie witte ruimte naar een ruimte van sfeer en rust. ze had een totaal andere visie voor ogen qua indeling van de ruimte waar wij nog niet eens aan hadden gedacht met extra toevoegingen en leuke optionele ideeen .We zijn heel blij met het eind resultaat! Nanouk en Dennis.