top of page

Dit doe ik

Waarom Jolanda Vriens Styling?

Het is natuurlijk heel makkelijk om met een flink budget een mooie styling te creëren met design meubels en accessoires. Ik leg de nadruk liever op de portemonnee met aandacht voor milieu en het voorkomen van onnodig over consumeren. Met kleine middelen zet ik een groot resultaat neer. Dit doe ik door hergebruik van meubels, accessoires en materialen. En door het toepassen van nieuwe kleuren. Je eigen spulletjes opnieuw uitvinden in een eigentijds design samen met jou.

image00011.jpeg
hamersveld10.JPG

   Mijn werkwijze

Ik kom graag vrijblijvend bij jou thuis om samen te bespreken wat je graag zou willen veranderen in huis. Wat je mist, wat je leuk vindt, wat je hobby's zijn .

Ook kijk ik wat je al aan meubels/accessoires hebt en wat je eventueel wilt (her)gebruiken. Daarnaast hebben we het natuurlijk over je budget.

Met al deze informatie ga ik thuis een plan maken ''een mapje met tips trics en een moodboard'' daarnaast maak ik een passende tekening zodat alle ideeën duidelijk op papier staan.

Aan jou de keuze of je met deze tips zelf aan de slag gaat of dat ik jou hiermee kom helpen, daarbij ben ik per dagdeel in te huren .

hamersveld3.JPG
bottom of page