Metamorfose

Voor

Een woonhuis in Hoogland .De klant wilde meer rust en de werkplek anders en minder rommelig. De keuken werd vernieuwd dus tijd voor een rigoureuze aanpak 

Wat een resultaat !! ruim licht en overzichtelijk.

Een huis in brocante stijl omtoveren in stoer en industrieel was de opdracht. 

Het huis in het begin niet "live "gezien!

Alles is middels foto's en plattegrond ingeschat.

Pas bij het afstylen ben ik in het huis geweest (ivm afstand) terwijl de klant op vakantie was kreeg ik de mogelijkheid om de sfeer erin te brengen.

Zelf ben ik heel blij met het resultaat en wat natuurlijk belangrijk is de klant ook.

Lees hun reactie op de review pagina!

De keuken was gedateerd en niet naar hun smaak . Een nieuwe keuken zou een flinke hap uit het budget nemen. Vandaar mijn plan ! En dat waar ik de uitdaging uithaal.

Andere handgrepen lik verf en de tegeltjes met speciale primer en verf krijg je al gelijk een goede look . Daarbij de schouw strak stuken en een rvs plaat als spat scherm.

De vloer gaat nog gebeuren, maar voor nu is het prima.

Na

 Bij de werk hoek stond een kast haaks op de muur, die is weg gehaald en daar is een overzichtelijke hoek van gemaakt. Niet teveel aanwezig en door de kleuren van de mappen e.d. vermengd het zich met de woonkamer.

De ronde vorm in de kamer springt in het oog, geheel in maatwerk is daar een boeken rek op bevestigd . De tv was hier al in verwerkt . De ronde vormen heb ik terug laten komen in het vloerkleed.