Logo_KIKI B.png

Vastgoedstyliste

Als toevoeging op mijn werk als interieurstyliste ben ik sinds kort gecertificeerd vastgoedstyliste opgeleid door House of KIKI. Dit is de enige praktijkgerichte opleiding in de Benelux en erkend door de Nederlandse Vereniging van makelaars (NVM). Ook bekend van o.a. het tv -programma "uitstel van executie" en "tv makelaar".

Waarom vastgoedstyling

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Vastgoedstyling is het belangrijkste hulpmiddel bij de verkoop van je woning. Met een goede foto presentatie en styling van de woning prikkel je de aanstaande koper. Dit zal zeker leiden tot enthousiaste bezichtigingsaanvragen. Vastgoedstyling heeft zich al bewezen. Niet voor niets is het in de Verenigde Staten en Groot Brittannië meer een regel dan een uitzondering om met een vastgoedstylist te werken.

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de gestylde huizen door een House of KIKI stylist meer kijkers trekt en dat 70% van de woningen die verkoop klaar zijn gemaakt binnen 3 maanden worden verkocht.

Werkwijze

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend eerste gesprek bij jou thuis lopen we samen door de woning en bespreken we de mogelijkheden om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren.

Daarbij kijk ik wat je eventueel al zelf kunt (laten) doen.

Ik werk met het zgn. Hands-on concept. Gewoon de handen uit de mouwen steken en door kleine veranderingen een groot resultaat bereiken. Binnen 1a2 dagen is je woning verkoop klaar! Dat scheelt dure en tijdrovende diagnose rapporten!

Met een paar stappen heb je een gerestylde woning. En je ontvangt goede foto's voor de presentatie..

De eerste aanblik van goede foto's is voor 95% bepalend!

Ik vind het een uitdaging om met een zo laag mogelijk budget een zo groot mogelijk resultaat te boeken. Bij de uitvoering ga ik uit van de bestaande inrichting. De sterke punten van de woning worden benadrukt. Na deze intake stel ik een offerte op voor de gehele woning.